New chapter in my carrier

Esok bermula carrier aku as a sales executive kat RHB Easy in penang,segalanya bermula setelah aku tidak dapat menahan diri dengan basic pay sebanyak RM 1k kat CIMB as mobile sales force,

Why aku quit its not the reason of target or job description,it's all about the pay..tatkala aku merenung kehidupan aku selaku fresh grad,aku hanya cuba untuk meniti kehidupan ini sebagai yang berkerjaya..

Bila ada ja interview aku redah ja,oleh kerana itu rezki aku..dapat juga offer dr RHB..rezki xkemana.

Rindu jugak member2 kat CIMB pas ni,kerja mmg relax..bleh blk tido mengular kat umah..padan la dgn gaji..head pun best,xbyk ckp..bleh melawak..tp mengenangkan aku perlukan duit yg lebih..aku need to out from the kepompong..hahaha..

Sok nak keja dah..xpernah lg aku kerja ikut shoping complex nya time..hope rezki aku panjang n kekal kat c2..

P/s: kawan2 kat cimb kalau ada swasta nya loan bg la kat aku..hehe

2 comments:

miss jay said...

alhamdulillah.
kalau darezeki tak kemana :)

Anonymous said...

salam bro, sy nak tanya psl keja kat sales executive kat aesy rhb..ada gaji pokok x? sbb sy dpt interview..so tgh pk nak pi ka dak..

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template