aku malas..

Raya pun sudah..duit raya pun sudah..aku cukup gembira bila raya ni..apa x nya..duit raya still dapat lg walaupun next year aku dah 25..hehehe..ikut tahun la..kalu ikut bulan br 24..ciss...muda lg aku..senang ja..bila jadi student still dapat duit raya la..yg byk bg kat aku suma cousin2 aku yg dah kerja and ada family..agak segan gak la bila dorg hulur duit raya..tp aku kebas ja la..poket tgh kosong..duit PTPTN pun dah abis...sebulan lagi kat arau aku kena meminta kat parent aku la plak..uhhh...parah dah ni..

Apa lg yg best..mesti la open house..antara activity yg plg aku suka wat..makan2 sampai kenyang..hari ni dah raya ke 5..tp kali ni punya raya agak kurang sket meriah sbb mlm raya mmg xda org..member2 aku byk dah kawin..n ada yg hilang pi mana tah.,.so mlm raya aku jadi kutu rayau sorang2 kat kampung pi check port yg ada..last aku lepak port biasa gak dgn geng yang ada..mmg bosan gak la kali ni..xda member..blk kg la..ada pulak budak2 ja..xbleh aku masuk kepala dgn depa ni..

Activity aku dihari raya:

1. jam 8.00 am bgn mandi trus pecut g solat sunat Aidilfitri..mmg wajib aku pegi..kalu x pergi rasa mcm x lengkap ja...

2.beraya umah tok aku..makan nasi sedap..

3.lepak kat umah pas g umah tok..sedara2 aku datang plak..sampai mlm

4.Aku byk dapat duit raya..RM 60..ada la jugak kan..hehe

5.Raya ke-2..round ziarah umah sedara mara plak..skali makan2

6.open house umah zafir..makan beriani 2 pinggan + satay 100 cucuk..hehe..mmg sedap..beriani kapitan

7.aku x pi mana..lepak umah n sembang2 dgn ja'a ja..p kedai akuarium beli tank untuk tarantula aku

8. Aku p lepak kat umah munir..skali makan kat umah jo..,kambing panggang + laksa..sedap betoi kambing 2..sehingga menjilat jari

9. aku dampkan diri aku kat rumah ja la..xtau nak wat apa dah..

10. ingat nak wat asgnment kot...tp xjalan2 lg pun..

p/s : nanti aku update lg..aku layan cita APL dulu la

5 comments:

CaHaYa HiDuPKu said...

hebat..hebat..

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

apa yg hebat 2..

CaHaYa HiDuPKu said...

2 pinggan + satay 100 cucuk...

clap..clap..ombak....

miss jay said...

uit..da tuwe pong kutip dwet raye ag kah?len la kau yg kecik molek ne..hahaha..

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

aku xkutip..cousin aku yg bg

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template