Kenapa saya suka rumah saya!!!

  1. Sebab rumah saya best walaupun xda besar mana..tapi agak tinggi jugak la dan terselamat dari banjir2 besar..
  2. Sebab sentiasa ada makanan untuk dimakan..kalau xda makanan pun, raw material ada untuk masak..senang hati xpayah kuar pi beli
  3. Sebab umah saya kat tengah town penang ni..suka2 ja nak p mana tanpa buang byk masa..just pulas minyak..masuk gear jalan...dah puas dah round penang..
  4. Sebab rumah saya ada 2 org budak kecik bernama Dania and Firdaus yang sentiasa menggangu saya setiap kali saya asyik melayan facebook or MTV
  5. Sebab ada mak and abah saya..Mak saya masak sedap..hehehe...
  6. Sebab bleh p tolong wat kerja kat bengkel bila dok kat umah..dapat kuar peluh..dapat duit..dapat experience..
  7. Sebab ada ramai kawan2 saya..tp lately ni sunyi sket..ramai kawan2 dah kawin..heheh
  8. Sebab nant dekat dgn tempat praktikal saya..
  9. Sebab dekat dgn kedai nasi kandar yang sedap2 semua..+ roti nan tandoori..
  10. Sebab saya suka la...

5 comments:

azmiramin said...

rumahku syurgaku...huhu.

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

sbb rumah saya best

Sir Marcello said...

saya sukakan penang...sebab rasa cam kat hong kong...hahahaha

Anonymous said...

sy lg suke rumah sy...wek2

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

Hong kOng wak luuuuuuu

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template