Project Drama Pendek Mandarin!!


Ni adalah project mandarin aku sem lepas..Actually script suma aku curi dari shahril then aku ngan Shah edit2 sket..suma prob ni shah yg wat(shah la sapa lg)..aku xda seni la nak wat prob 2 suma..hehehe..Drama ini dibantu oleh Amad yg excited sbb time dia mandarin 3 ada sketsa dlm kelas ja xda kena Wat Drama ni suma..time aku n shah n nik ja ada..Watak tangkap muat ialah Alif Nur n Jemali Zereen(xkomersial langsung nama Reen)..hahaha..Agak Sampah gak la drama ni..Walaupun korang nampak ja pendek cita ni..tp dekat 2 jam kot kami shooting kat Umah Amad(sama ja amad n shah satu umah,tp aku sedap lg ckp umah amad)..Korang nak comment apa pun xpa..aku enjoy gila time wat video ni..hahahah...sorg kena cakap 1o ayat..so kami wat cukup2 sorg 10 ayat..ayat yg faveret aku dlm drama ni ialah Shi u kuai qian..hahha(RM 15 la maksud nya)suma aku pukul harga sama rata ja padahal harga dlm script lain2..Sebenarnya time study mandarin ni mmg best sbb benda baru kan.sronok la blajar..project ni kalu aku tgk blk bleh gelak sorg2..nanti aku nak tunjuk koleksi lain2 lg..tp xdapat tgk lg video group lain...ada yg lagi dasyat dr kami..lelaki biasa la..ala kadar ja..Slang pun x mcm mandarin dah..hahah..shah la ckp ala2 cina bukit sket..aku n nik mmg xleh ubah la..Kepada sesiapa yg xpaham Mandarin bleh la dapat kan khidmat nasihat dr rakan2 anda yg tau mandarin ni..nak wat subtitle pun malas gak..aku leh boh script ja la..bleh x aku nak calon masuk contest filem pendek astro..hahahah..br drama 3 minit dah teruk,mcmana la org dok wat filem juta2 yg makan masa 2-3 jam..pas 2 aku plak senang2 download free ja..hahaha

.

p/s Layaaaaaaan Drama Mandarin ni (kami budak baru blajar)...Situasi= di pasar

28 comments:

Anonymous said...

ade skrip ni lg x?hee
if ade buzz me pls.. becks_pikac @ yahoo.com..fb etc..tq

Anonymous said...

bro, ade script ni x?
kalau ade buzz aku jgk bro?
zafranzafran89@gmail.com.tq

Anonymous said...

nk jgk scrip leh x,,hehe
extreme_boyz03@yahoo.com
smoga d murahkn rzeki :)

Anonymous said...

nk jugak, nk jugak..
amalina_6014@yahoo.com
terima kasih, jasamu dikenang.. :)

Anonymous said...

bro... nk skrip n terjemahan leh? wmi_87@yahoo.com

Anonymous said...

kepada blo tibet ahh
wa mau minta itu sklip sama telemahan
boleh kaaaa blo kasi itu cepat2 woooo
ini emel waaaa
tulun wa blo
kita idop satu malaysia wooooo
ann050191_tazkiyatunnafs@yahoo.com

Anonymous said...

awk2 sy na gak skrip awk ni blh x??
email kat touaii_92@yahoo.com
pliz arap dpt tlg..>.<

pidd said...

nak minx script bro .. emel eyh :D
pda_dgreat@yahoo.com
plz ye bro .. huge thanks to you

Anonymous said...

nak minta skrip jugak boleh x?..=)..
ekin.tarmizi_91@yahoo.com
please...tq..=)...

bamcom ^_^ said...

ade lagi x skrip nie?? nk boleh?? tq.. comcomgurl@rocketmail.com

Anonymous said...

nak skrip ni boleh???
nurulainyusoff90@gmail.com

Anonymous said...

Nak skrip bole tak. nurshahirairwani@yahoo.com

AlyaniOshyn said...

Hye..
Nak mintak awak tolong emailkan scrip boleh?
oshynalyani@yahoo.com
Thank u in advance!

Anonymous said...

nak jugak script boleh? hihi
Thanks :)

azieazzah_aziz@yahoo.com

Anonymous said...

Bro nak script gak! Thanx

amenorain@gmail.com

Muhammad Shafeef said...

helo2 bossss mntak script urgent!!!!( sameow_1992@yahoo.comm.my =(

Rara Emiera said...

saye nk skrip ni..plissss
raraedora@yahoo.com

Jonah Mamu said...

saya nak skrip ni jugak...Jonahmamu@gmail.com...harap sudi berkongsi

Noor Hafirdaus said...

nak minta skrip nhafirdaus@yahoo.com

siti nur said...

awak nak skrip boleh x?sitinurfatihah_mohdali@yahoo.com thank you :-)

Anonymous said...

Bro. Mntk tlg forwardkn skrip ni leyh? iqram91@gmail.com
Thank you bro.

Anonymous said...

assalam , ada skrip ni lagi x ?? please email me - oppa15elly05@gmail.com

Anonymous said...

msh ada skrip ni x? tlg hntr kt email sy- cheal_noty@yahoo.com

Anonymous said...

boleh share script? wananadira@gmail.com. thanks :)

Anonymous said...

ni hao... do you still have this scrip??? can share with me?? please email me to merpatibiru13@yahoo.com.

Anonymous said...

email kat sy jugak. thx alam_edu01@yahoo.com

Anonymous said...

ni hao, masih de scriptg x? leh email kt syer x? hasdiyana@gmail.com

Suffiah zee said...

plz share skrip kat email ni...hajarah@moh.gov.my...need urgently...tqvm

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template