My Invert


hari2 masa cuti iskraj mikraj aku mmg blk penang weekend 2..pas 2 aku apa lg..shoping apa yg patut..kebetulan hari ahad aku xtau nak pi mana..so aku pun pi la kedai chow teng yang(kedai pet shop) plg besaq kat penang..dalam aku dok layan tgk ikan2 laut n coral kat kedai 2 aku masuk kat blah eksotik nya binatang..kat c2 ada aku jumpa aligator tortise mcm si juraij punya n kura2 spesis yg besar..aku tgk jugak ada sugar glider..mahal siot..RM 270..aku ingat nak beli hedgehoq..mahal gak..RM 150..alih2 aku tgk ada scorpion..dia tulis dr North America..aku check la harga dia..Tgk2 murah ja RM15..aku dah agak dah..mesti ni local punya..kalu x mana ada murah mcm 2..aku ada jumpa tarantula smiti gak kat kedai2..mahal nak mampos rm 35o..mati kalu x berbaloi..nampak mcm x bermaya ja smiti 2..at last aku ambik keputusan nak beli Scopion 2..blk ni aku nak beli lg sekor..biar jadi pasangan kat invert br aku..berat ok gak..besar dlm 5 inch..kulit dah keras..


5 comments:

Azmir said...

tol hg ptut carikn pasangan kat dia biaq dia m'biak bnyak ckit...nnt bila dah bnyk leh la aku pow sekor.hahahaha...

Nazrul a.k.a Tibet said...

aku mmg nak beli lg sekor

Sir Marcello said...

tolong take pic hedhehog n aligaor tortoise tue...nak rembat seekor r...

Azmir said...

apa brg weh nk bela hedhelog n aligaor tortoise,bnatang 2 dah rmai org bela.bela la bnatang y org xpenah bela lg cam singa ka,rimau ka...baru la m'cabar.kat umah sewa kami ada sekor bruang kutub...kalo nk mai la amik,kami dah xlarat nk bela.hahahaha...

Nazrul a.k.a Tibet said...

ok..esok aku ambik..rm 180 hedhoq

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template