Minggu yg diutilise kan oleh aku

Seperti biasa aku di hari jumaat pergi megerjakan solat jUmaat..This week aku jadi tourist guide kepas kaedyo n adik nya...best gak..bleh pi bukit bendera..naik train..lepak bt feringhi tgk sunset..tgk transformers,lepak kapitan..n macam2 lg la...act aku xda idea pun nak cita..lepak2 dulu..nanti ada idea lain aku post la..to zafran aku x suram la..busy ja..hahha..Isnin nak mula kelas dah..esok journey aku bermula dah nak blkl arau..tayar moto pun dah tukar..xda la takut takyar pecah lg..tp still standby getah tubeless..harap2 selamat perjalanan ku..KElas next sem mmg pack gila..aku br lepas check jadual ja..huhuh..hr ni xp lepak mana la..dok umah ja..aku br try connect LCD umah aku yg 32 inchi dgn laptop aku..bleh jadi monitor kan..hahaha..satg nak try main game bola..mest best gila..hahaha

p/s aku nak main game dulu

1 comments:

Sir Marcello said...

huyoo..keyo vacation kat penang tue~~

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template