A week ago..

Actually why aku x update blog aku sbb aku agak busy gak la..busy sebab aku..sbb bila duit ptPtn dah masuk minda aku terarah ke arah barang yg aku patut beli n x patut beli..tp mcm biasa ada gak duit aku melayang entah kemana dlm erti kata lain x bleh nak kira la..tp ni bukan suma sebab duit,,heheh...actually aku sibuk melayan movie2 yg didownload oleh aku luitenant Colonel BitCOmet iaitu aku la..apa aku merepek ni..n sibuk burn movie yg aku ada beratus2 GB ni..

Actually kehidupan aku pada minggu2 yg lepas di penuhi dgn berbagai activity dia rumah dan di luar rumah..aku x main bola dah seminggu sebab apa aku pun xtau..tambah plak dok hujan plak petang2 ni and kelas aku suma petang2 ja abis kul 6.30 lg la xdapat main..

Activity aku yg aku wat ialah salah satunya aku celebrate birthday my cyg..M bukan nama sebenar..Aku teringin nak makan kek ais cream so secara x langsung M pun nak makan gak..n sementara 2 aku x celebrate lg dia nya birthday yg lepas sebab aku wat shot coz M.E n dia kat umah dia..so apa lg ..aku mengambil kesempatan ini bersama M g la order kek ais kream 2..agak2 naik la 2 kilo berat aku..heheh...Sedap wei kek ais kream ni..tp x leh makan byk2..nanti muak..so aku bg la kawan2 aku lain habiskan..tp this is my 1st time aku bg kek kat M..To M..i like that cake so much..pas ni kita beli lg..heheh...aku rasa korang dah tau kot Sapa M ni..hehe..

Lain2 hal yg aku wat ialah pergi makan char koew teow dgn juraij n fazli..pas 2 aku p lepak Mai Cafe dgn M..tempat 2 mmg best,,aku suka dia nya design n kayu2 dia..Unique..Pas ni plan nak pi makan kat Hai Tean plk..dgr kata sedap..jom kita p ramai2..

p/s Puas makan nasi kandar..4 hari dok kat penang..hehehe



2 comments:

Azmir said...

abis 2 apa nama sbnar M?hahahaha...

Nazrul a.k.a Tibet said...

hahah...

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template