Sesudah Subuh

Hujan Masih Turun Dengan Lebat..Kadang2 Menjadi Renyai2..X lama lg Fajar akan terbit...Bermulalah Hari ke 3 Ramadan..PErsoalan skrg ni ..Mcmana Aku nak P kelas ni,Dah la hari ni hari isnin..kena pakai formal..hujan plak 2..ingat nak pakai Selipar ja tp x cun la plak kalu pakai kemeja n selipar..Nak sambung tido kejap x...(fikir risau x bgn g kelas)..Erm..tido ja la..kalu rajin aku p la kelas..tp Ada kerja nak Submit..cit..kena redah gak la hujan japg..Time musim2 mcm ni aku rasa aku perlukan sebuah kereta..Tp kalu x hujan aku suka tunggang moto saja..cepat n laju..Hari ni ada test..aku apa pun x ready..satg br nak baca..Perut plak memulas2 walaupun aku dah buang air xdi..kena telan julap lg la..mcm x lawas ja..huhu..moga ramadan kali ni dapat aku isi dengan ruangan2 yang tidak laqha..Mata kembali mengantuk..tidur ku hanya sejam ja sebelum keyo dtg kejutkan aku bersahur..ish2..best betoi tido xdi..kalu x kerna sahur dah lama aku lena..kalu x sahur nant aku lemah plak..badan aku perlukan power..mcm super power 2..hahah..aku nak power..minggu ni aku rasa byk benda nak kena siapkan..nak kena baca buku ada test2 lain lg..tp xpa..pas 2 aku akan blk cuti selama 3 hari x termasuk hari Jumaat...hahah..Penang im coming..tp confius skrg ni nak merempit ke or nak naik tren or bus ja..kalu xda moto kat penang patah kaki la aku..dok ngangan kat umah ja..kalu ada moto bleh gak g round2 lepak2 g terawih kat kg aku..Jam menunjukkan 6.52..elok aku iron bj dulu..nak siap p kelas GLobal Marketing..Sure aku ngantuk teruk satg..

p/s : aku ingat xmau p kelas la..tp terpaksa gak la..kerna ilmu aku korbankan waktu tidoq ni..

3 comments:

jeffry azizi jaafar said...

haha tibet convert la moto LC tuh jd myvi ke, pagani zonda ke..takpun hummer pn ok gak..

miss jay said...

kls global besh wooo~!
;p
rugi x g ;p

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

sapa yg xp..

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template