Trip H1N1













































Tora datang lg!!!..why aku letak topic ni as trip H1N1...actually dikala H1N1 virus outbreak, kami suma dinasihatkan untuk pakai mask sbb takut2 nant ada plak potential nak kena H1N1,lgpun kita xtau sapa pembawa virus 2 eventhough kawan2 kita sendiri..Actually all kisahnya bermula bila kami semua g trip to terengganu..perjalanan memakan masa agak2 more than 6 hours la..aku malas nak kira..bertolak dari UitM perlis and sampai kat Kg Chendering dimana tempat penginapan kami dekat2 senja nan merah la..MMg letih gila naik bas lama2,.aku x sanggup dah nak travel lama2 ni..Activiti Lawatan kami agak menarik gak bermula dgn Noor Arfa Batik hingga ke KElantan Di PAsar SIti Khadtijah..Xbyk yg aku shoping sbb aku x minat sgt nak shopping ni..cukup sekadar membeli buah tangan untuk parent aku n adik aku ja..xlupa juga to M..hehehe...Keadaan trip agak memenatkan juga dan telah menggangu kesihatan kawan2 aku..Tp mmg fun gila trip ni..2 bas plak 2..masing2 dgn group masing2 melainkan budak2 laki yg hanya seciput bergerak bersama2..ada yg blur,ada yg pelik,,ada yg gila2,,ada yg gayish,yg boyish,and yg big tall,and ada mcm2 lg la..mcm2 gelagat antara manusia yg dahagakan trip dapat dilihat dlm pic yg aku akan post nant..hahah...

Dalam keseronokan timbul kerisauan apabila ZAfran Egar di syaki pembawa virus H1N1..bak kata org terengganu Hwang Nwang..hahaha...sbb dorg tambah huruf G kat blkg perkataan 1..Cuaca tidak mencemburui kami sbb cuaca mmg terik n x hujan so memudahkan perjalan kami semua...Zafran skrg telah dikuarantinkan di UitM Perlis,xlupa juga tempias terkena kepada NIk..dua watak yang aku sebut ni adalah roomate aku masa g trip..takut plak aku terkena virus H1N1 ni..Aku pun xtau nak cita apa..saja la aku gagahkan jari2 aku dan perah otak aku memikirkan pasal blog ini..hahaha...Untuk keterangan lanjut bleh la melawat blog Wafiy..My Story..


p/s : aku nak trip lg..pas ni tuggu trip sales p Langkawi plak..n trip environmental marketing..hahahah

6 comments:

Azmir said...

weh aku nk join gak g lgkawi ngan trip environmental.hahaha...

EPAR said...

trip lg?? huhu.. jgn bawa blik virus baru plak ek.. hehe

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

untuk budak2 sales last sem ja..hehe..service xda..azmir sapa nak bwk hg..makan space ja

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

pakai mask 4 lapis nanti kalu p trip..

Sir Marcello said...

aku akan ubat kalo demam...hahaha...hari tue buat dono jer...kekeke

EPAR said...

smoga slamat pegi trip tu nnt, ek.. maksudnye.. slmat pegi dan slmat kembali ke uitm la.. hehe

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template