Ninja Kids


Hahaha..tentu korg nak tau sapa budak kecik ni..ni la Nurzahirah Dania Bt Mohd Nazmy..ni anak buah aku..dia ni la slalu dok kacau aku tidoq pagi2..bila dia mai ja mula la cari aku...dia panggil aku angah..(pak ngah)..cakap x berhenti..la ni lg pandai cakap..tp dia suka bebai..mcm bapa dia jugak la a.k.a abg aku..Semalam pas aku solat maghrib aku dok lepak tgk tb..pas brita aku ngadap la PC kat umah aku ni..check out blog aku n fb..pas 2 dia plak mai..x senang duduk tgk aku dok kat PC ni..sbb bila aku dok kat PC dia ingat aku nak webcam..so dia pun soh la aku buka webcam..nak tgk muka dia dlm cam..KEbetulan sebelum 2 dia dok main hantu2 dgn aku..pas 2 adik aku plak dapat idea ni kan..setting baju dia mcm ni..dia rasa syok la..hahah..aku plak rimas dia dok kacau aku,..aku tutup la cam..dia merajuk plak...pas 2 aku dapat idea..aku ambik digital camera bapa aku aku trus dia diam..mai dekat dengan aku,..apa lg aku soh dia posing la..snap..mcm ninja pun ada gak..hahaha..aku kalu blk arau mmg aku rindu kat anak buah aku ni..

ni antara posing dia yg lain:



last posing ni ala2 hantu..konon nak takut kan aku la kan..hehehe..

p/s br 2 tahun anak buah aku ni..tp dah besar..

4 comments:

jeffry azizi jaafar said...

itu baru 2 taun.nnt da besar mst sama ngn hg tibet.haha.

Nazrul a.k.a Tibet said...

sama gen n kromosom la..haha

Sir Marcello said...

nie gurl jepp oi...

Wafiy said...

xpe gurl kalo tggi la best :)

Copyright © 2009 - SyCosPEak - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template